- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux champignons
Risotto aux champignons
- Totale tijd 24min
- 5min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz à risotto
20 g Beurre
300 g Champignons
700 ml D’eau
50 ml Vin blanc
1 Cube de volaille
3 càs Parmesan
2 càs Crème fraîche
1 Oignon
Bereiding
Stap 1 /6
Émincer l’oignon et les champignons
Stap 2 /6
Dorer l’oignon et les champignons dans le beurre
Stap 3 /6
Ajouter le riz, l’eau, le vin et le cube de volaille
Stap 4 /6
Mettre sous pression pdt 15 min
Stap 5 /6
Après la cuisson sous pression mettre le parmesan et la crème fraîche puis bien mélanger
Stap 6 /6
Bonne dégustation