- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aubergines tomates
Risotto aubergines tomates
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
230 g Riz à risotto
1 Aubergine
1 Oignon rouge
1 Tomate
200 g Tomates concassées
500 ml Bouillon
4 càs Parmesan
1 càc Huile d’olive
1 pincée Thym
1 pincée Origan
1 pincée Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Couper l’oignon en rondelle, l’aubergine en petits cubes, la tomate en petits cubes
Stap 2 /6
Faire revenir l’oignon dans un peu d’huile d’olive pendant 1 a 2 min sur le mode dorer
Stap 3 /6
Ajouter l’aubergine et faire revenir pendant 2-3 min
Stap 4 /6
Ajouter le riz a risotto et mélanger le tout
Stap 5 /6
Ajouter les tomates concassées, le bouillon, la tomate, le thym, l’origan, saler poivrer à votre convenance. Mélanger bien le tout et lancer le mode sous pression pendant 10 min
Stap 6 /6
C’est prêt ! Déguster avec un peu de parmesan 😋