- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux asperges et lardons
Risotto aux asperges et lardons
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz arborio
200 g Asperges vertes
150 g Lardons
60 ml Vin blanc
700 ml Bouillon de volaille
2 càs Crème fraîche
1 Oignon
Bereiding
Stap 1 /7
En mode dorer, faire revenir l’oignon avec les lardons
Stap 2 /7
Ajouter ensuite le riz Arborio, remuer jusqu’à le rendre translucide
Stap 3 /7
Arroser avec le vin blanc et remuer jusqu’à évaporation
Stap 4 /7
Arroser la préparation avec le bouillon de volaille et remuer le tout
Stap 5 /7
Ajouter les asperges coupées
Stap 6 /7
Remuer et mettre sous pression 8 min
Stap 7 /7
Poivrer la préparation , mettre la crème fraîche et parmesan à votre convenance. Laisse en maintien au chaud pendant 2 min