- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Ragoût de chèvre aux épices
Ragoût de chèvre aux épices
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Viande de chèvre
1 Bouquet de coriandre
2 Oignons
4 Gousses d'ail
2 càc Gingembre poudre
2 càc Curcuma
1 càc Cannelle en poudre
1 càc Paprika
140 g Concentré de tomate
1 Bouillon de volaille
Sel
Poivre
250 ml Eau
Persil
Bereiding
Stap 1 /4
Préparer les ingrédients. • Emincer les oignons, le bouquet de coriandre, l'ail, le persil
Stap 2 /4
Verser huile d'olive dans la cuve Faire revenir les oignons et la viande en mode dorer pendant 2 mns. Ajouter les herbes et l'ail. Bien remuer et faire revenir 5 mns en mode dorer. Ajouter les épices et continuer en mode dorer pendant encore 3 mns Saler et poivrer
Stap 3 /4
Emietter le cube de volaille dans un bol d'eau chaude. Rajouter à la viande. Remuer. Incorporer le concentré de tomate en l'ayant au préalable délayé dans 200ml d'eau.
Stap 4 /4
Fermer le couvercle et laisser cuire 40mns en mode sous pression.