Pulled pork - Recepten Companion NEO | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Pulled pork

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 6u 37min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    6u 22min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 400 g Varkensschouder

  • 100 g Buikspek

  • 1 el Olijfolie

  • 0.5 Fijngesneden ui

  • 4 teentje Fijngesneden knoflook

  • 25 g Honing

  • 10 cl Rode wijn

  • 200 g Tomatenpuree

  • 15 cl Water

  • 0.5 tl Paprika

  • 0.5 tl Komijnpoeder

  • Zout, Paprika

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Bereiding

Stap 1 /8

Bestrooi het vlees met zout en paprika.

Stap 2 /8

Voeg de olijfolie toe aan de kom. Druk op 'Start'. Bak het vlees aan iedere kant 10 minuten bruin. Zet het vlees apart.

  • 400g Varkensschouder
  • 100g Buikspek
  • 1el Olijfolie

Stap 3 /8

Voeg de ui en knoflook toe en bak 2 minuten.

  • 0.5 Fijngesneden ui
  • 4teentje Fijngesneden knoflook

Stap 4 /8

Voeg de honing, rode wijn, tomatenpuree en water toe en laat opkoken gedurende 5 minuten.

  • 25g Honing
  • 10cl Rode wijn
  • 200g Tomatenpuree
  • 15cl Water

Stap 5 /8

Voeg de kruiden en het vlees toe. Sluit de kom met deksel en druk op 'Start'.

  • 400g Varkensschouder
  • 100g Buikspek
  • 0.5tl Paprika
  • 0.5tl Komijnpoeder

Stap 6 /8

Trek het vlees uit de kom en scheur het uiteen met twee forks.

Stap 7 /8

Gebruik het Ultrablade snijmes en laat de saus mixen. Sluit de kom met deksel en druk op 'Start'.

  • Ultrablade hakmes

Stap 8 /8

Meng het gescheurde vlees door de saus. Eet smakelijk!