- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pulled pork
Pulled pork
- Totale tijd 6u 37min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6u 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
400 g Varkensschouder
100 g Buikspek
1 el Olijfolie
0.5 Fijngesneden ui
4 teentje Fijngesneden knoflook
25 g Honing
10 cl Rode wijn
200 g Tomatenpuree
15 cl Water
0.5 tl Paprika
0.5 tl Komijnpoeder
Zout, Paprika
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Bestrooi het vlees met zout en paprika.
Stap 2 /8
Voeg de olijfolie toe aan de kom. Druk op 'Start'. Bak het vlees aan iedere kant 10 minuten bruin. Zet het vlees apart.
Stap 3 /8
Voeg de ui en knoflook toe en bak 2 minuten.
Stap 4 /8
Voeg de honing, rode wijn, tomatenpuree en water toe en laat opkoken gedurende 5 minuten.
Stap 5 /8
Voeg de kruiden en het vlees toe. Sluit de kom met deksel en druk op 'Start'.
Stap 6 /8
Trek het vlees uit de kom en scheur het uiteen met twee forks.
Stap 7 /8
Gebruik het Ultrablade snijmes en laat de saus mixen. Sluit de kom met deksel en druk op 'Start'.
Stap 8 /8
Meng het gescheurde vlees door de saus. Eet smakelijk!