- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pompoentaart
Pompoentaart
- Totale tijd 55min
- 15min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
8 personen
1 Kruimeldeeg
3 Eieren
450 g Dikke pompoenpuree
140 g Bruine suiker
140 g Magere room
1 tl Kaneel
1 tl Gemalen gember
1 el Peperkoekkruiden
Bereiding
Stap 1 /6
Rol het deeg uit in een taartvorm van 24 cm. Plaats de vorm op de rooster.
Stap 2 /6
Klop de eieren lichtjes los in een kom. Meng in een kom de pompoenpuree, de bruine suiker, de room, de kaneel, de gember, de kruiden en de losgeklopte eieren.
Stap 3 /6
Giet het mengsel over de taartbodem. Zet de bakplaat op de laagste stand in de oven.
Stap 4 /6
Zet het apparaat aan. Selecteer het programma BAKE op 180°C en stel de bereidingstijd in op 40 minuten. Druk op START.
Stap 5 /6
Laat afkoelen en zet minstens 4 uur in de koelkast.
Stap 6 /6
Serveer met slagroom.