- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pomme de terre rissolées à l'extra crisp
Pomme de terre rissolées à l'extra crisp
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
650 g De pomme de terre
1 Grosse noix de beurre demi sel
1 càs D'huile d'olive
3 càc De paprika
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Éplucher et rincer les pommes de terre puis les couper en petits cubes.
Stap 2 /5
Mettre le beurre et l'huile d'olive dans la cuve.
Stap 3 /5
Cookeo éteint, poser l'extra crisp, sélectionner le menu 3 (friture), 3 minutes pour faire fondre le beurre.
Stap 4 /5
Ajouter les pommes de terre et le paprika et bien mélanger.
Stap 5 /5
Sélectionnez le menu 3 et cuire 40 minutes. Remuer toutes les 10 minutes et ajouter un peu d'huile d'olive si besoin.