- Homepage
- Recipe Details Page
Pojarski
- Totale tijd 1u 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
600 g kippenwit
100 g paneermeel
50 g vloeibare room
1 koffielepel paprika
1 ei
100 g paneermeel
100 g meel
Olie
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe het broodkruim in een kom en voeg de room toe. Snij de kip in blokjes en doe ze in de robot met het ultrablade-hakmes. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
600g kippenwit 50g vloeibare room 100g paneermeel
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Voeg het broodkruim (met de rest van de room) en de paprika toe. Breng op smaak met zout. Voor een zeer fijne vulling, vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Laat minstens 1 uur in de koelkast rusten.
100g paneermeel 1 koffielepel paprika Zout
Ultrablade hakmes
Stap 3 /4
Maak quenelles van kip tussen uw handen, rol ze door de bloem, vervolgens door het geklopte ei en dan door het paneermeel.
100g paneermeel 1 ei 100g meel
Stap 4 /4
Bak ze zachtjes in een pan met een beetje olie gedurende ongeveer 15 min.
Olie