Petit salé met linzen
- Totale tijd 55min
- 5min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
125 g Rauwe linzen
50 g Wortels
25 g Ajuin
2 cl Olijfolie
250 g Half gezouten buikspek
100 g Gerookte worsten
8 g Kalfsfond
0.5 el Maïzena®
1 el Water
0.5 bladje Laurierblaadjes
40 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Los de Maïzena® in een apart kommetje op in het water.
Stap 2 /6
Doe de in grote stukken gesneden ajuin in de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de stukjes wortel en de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Voeg de linzen toe, het in vier lange plakken gesneden buikspek, de worstjes, de kalfsfond, de laurier en het water toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Giet het mengsel van Maïzena® en water in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /6
Dien warm op.