- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pennes au poulet et champignons
Pennes au poulet et champignons
- Totale tijd 18min
- 5min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
170 g de penne rigate (Barilla)
150 g d’émincés de poulet
150 g de champignons de Paris frais
2 échalotes
1 cube de bouillon de volaille
100 ml de crème fraîche semi-épaisse
300 ml d’eau
Huile
Poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients. Émincer les champignons et les échalotes.
Stap 2 /5
En mode dorer faire revenir le poulet, les champignons et les échalotes dans un peu d’huile pendant 3 minutes en remuant régulièrement pour ne pas que ça brûle.
Stap 3 /5
Ajouter les pâtes, le cube de bouillon et l’eau. Mélanger.
Stap 4 /5
Cuire sous pression pendant 10 minutes.
Stap 5 /5
Ajouter la crème, poivrer selon votre goût, remuer quelques instants et déguster aussitôt ! Les gourmands pourront rajouter du parmesan ou du fromage râpé dans leur assiette !