Pecorino gevulde champignons - Recepten Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Pecorino gevulde champignons

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 20min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    10min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 4 Champignons

  • 0.5 Ui

  • 1 Knoflook

  • 25 g Paneermeel

  • 25 g Pecorino kaas

  • 1.5 takje Gehakte peterselie

  • 0.5 tl Zeste van citroen

  • Zout, peper

  • 0.5 snuifje Rode chilivlokken

  • 2 el Olijfolie

Accessoires

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Bereiding

Stap 1 /9

Voor dit recept is het EXTRA CRISP deksel nodig. Bereid de ingrediënten.

  • Extra Crisp

Stap 2 /9

Pel en hak de knoflook.

Stap 3 /9

Verwijder de steeltjes van de champignons en hak ze fijn. Giet 1 eetlepel olie in de pan.

Stap 4 /9

Bruin de ui, knoflook en van de champignonstelen. Zet opzij in een kom.

Stap 5 /9

Voeg de broodkruimels, pecorino, peterselie, schil, zout, peper en Spaanse peper toe. Meng en zet apart.

Stap 6 /9

Doe de champignons in het stoommandje en zet het mandje in de pan met 200 ml water.

Stap 7 /9

Koken onder druk

Stap 8 /9

Vul elke champignon met de vulling en leg ze in de geoliede kom.

Stap 9 /9

Schakel de Cookeo uit. Leg het Extra Crisp deksel erop. Start de N°2 Grill functie voor 8/10 minuten.

  • Extra Crisp

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228