Pecorino gevulde champignons
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
4 Champignons
0.5 Ui
1 Knoflook
25 g Paneermeel
25 g Pecorino kaas
1.5 takje Gehakte peterselie
0.5 tl Zeste van citroen
Zout, peper
0.5 snuifje Rode chilivlokken
2 el Olijfolie
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /9
Voor dit recept is het EXTRA CRISP deksel nodig. Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /9
Pel en hak de knoflook.
Stap 3 /9
Verwijder de steeltjes van de champignons en hak ze fijn. Giet 1 eetlepel olie in de pan.
Stap 4 /9
Bruin de ui, knoflook en van de champignonstelen. Zet opzij in een kom.
Stap 5 /9
Voeg de broodkruimels, pecorino, peterselie, schil, zout, peper en Spaanse peper toe. Meng en zet apart.
Stap 6 /9
Doe de champignons in het stoommandje en zet het mandje in de pan met 200 ml water.
Stap 7 /9
Koken onder druk
Stap 8 /9
Vul elke champignon met de vulling en leg ze in de geoliede kom.
Stap 9 /9
Schakel de Cookeo uit. Leg het Extra Crisp deksel erop. Start de N°2 Grill functie voor 8/10 minuten.