Parmezaanse polenta frietjes
Moulinex
Recept door Moulinex

Parmezaanse polenta frietjes

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 35min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    25min
  • Afkoeltijd
    1u

Ingrediënten

6 personen

  • 300 g Polenta

  • 90 cl Water

  • 60 g Parmezaan

  • 3 el Gedroogde kruiden (oregano, tijm, enz.)

  • 6 el Olijfolie

  • Zout, peper

Accessoires

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Bereiding

Stap 1 /7

Dit recept vereist het EXTRA CRISP deksel. Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /7

Meng de olie met de kruiden. Giet de polenta in de kom en voeg water, zout en peper toe.

Stap 3 /7

Kook en roer tot de polenta dik wordt.

Stap 4 /7

Bekleed een rechthoekige schaal met bakpapier.

Stap 5 /7

Snijd de polenta in stukjes en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi met parmezaanse kaas.

Stap 6 /7

Cookeo uitschakelen.

  • Extra Crisp

Stap 7 /7

Leg het Extra Crisp deksel erop. Start functie N°3 Bakken gedurende 20 minuten. Draai halverwege de baktijd om.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228