Parmezaanse polenta frietjes
- Totale tijd 1u 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
300 g Polenta
90 cl Water
60 g Parmezaan
3 el Gedroogde kruiden (oregano, tijm, enz.)
6 el Olijfolie
Zout, peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /7
Dit recept vereist het EXTRA CRISP deksel. Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Meng de olie met de kruiden. Giet de polenta in de kom en voeg water, zout en peper toe.
Stap 3 /7
Kook en roer tot de polenta dik wordt.
Stap 4 /7
Bekleed een rechthoekige schaal met bakpapier.
Stap 5 /7
Snijd de polenta in stukjes en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi met parmezaanse kaas.
Stap 6 /7
Cookeo uitschakelen.
Stap 7 /7
Leg het Extra Crisp deksel erop. Start functie N°3 Bakken gedurende 20 minuten. Draai halverwege de baktijd om.