- Homepage
- Recipe Details Page
Paprikacrème met chorizo
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
850 g rode paprika
1 ui
1 teentje knoflook
80 g chorizo
1 koffielepel gerookt paprikapoeder
10 cl vloeibare room
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /3
Was de paprika, snij de pitjes weg en snij in vier. Pel de ui en de knoflook en snij in grote stukken. Snij de chorizo in kleine blokjes.
850g rode paprika 1 ui 1teentje knoflook 80g chorizo
Stap 2 /3
Doe de paprika, de ui, de knoflook, de chorizo, de gerookte paprika en het zout in de robot met het ultrablade-hakmes. Voeg 50 cl water toe en zet de robot op soepprogramma P1.
850g rode paprika 1 ui 1teentje knoflook 80g chorizo 1 koffielepel gerookt paprikapoeder Zout
Ultrablade hakmes
Stap 3 /3
Voeg na afloop van het programma de room toe, vergrendel het deksel en druk op 'Start' Dien warm of koud op.
10cl vloeibare room
Ultrablade hakmes