Papillot van tomaat en geitenkaas - Recepten Companion | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Papillot van tomaat en geitenkaas

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 30min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    20min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 250 g Tomaten

  • 170 g Halfharde geitenkaasrol

  • 60 g Rauwe ham in reepjes

  • 20 g Honing

  • 80 g Rucola of veldsla

  • 4 takje Tijm

  • Zout

  • Water

Accessoires

  • Stoom- accessoire
    Stoom- accessoire

Bereiding

Stap 1 /7

Snijd de tomaten en de geitenkaas in 12 dikke sneden.

  • 250g Tomaten
  • 170g Halfharde geitenkaasrol

Stap 2 /7

Snijd vier grote vellen bakpapier in een vierkante vorm. Leg op elk velletje bakpapier drie schijfjes tomaat.

  • 250g Tomaten

Stap 3 /7

Leg op elk schijfje tomaat een schijfje geitenkaas, 1 takje tijm en wat honing. Breng op smaak met peper en zout.

  • 170g Halfharde geitenkaasrol
  • 20g Honing
  • 4takje Tijm
  • Zout

Stap 4 /7

Sluit de papillot.

Stap 5 /7

Doe 0,7 l water in de kom van de keukenmachine zonder accessoires. Sluit het deksel zonder de vulstop. Plaats de externe stoomkoker.

  • Water

Stap 6 /7

Leg de 2 papillotten in de stoomkoker. Neem de middelste stoomplaat en leg er de 2 resterende papillotten op. Bevestig het deksel en klik op 'Start'.

  • Water
  • Stoom- accessoire

Stap 7 /7

Dien onmiddellijk op met de salade en verdeel er de in reepjes gesneden ham over.

  • 60g Rauwe ham in reepjes
  • 80g Rucola of veldsla

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228