- Homepage
- Recipe Details Page
Papillot van tomaat en geitenkaas
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
250 g Tomaten
170 g Halfharde geitenkaasrol
60 g Rauwe ham in reepjes
20 g Honing
80 g Rucola of veldsla
4 takje Tijm
Zout
Water
Accessoires
Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd de tomaten en de geitenkaas in 12 dikke sneden.
250g Tomaten 170g Halfharde geitenkaasrol
Stap 2 /7
Snijd vier grote vellen bakpapier in een vierkante vorm. Leg op elk velletje bakpapier drie schijfjes tomaat.
250g Tomaten
Stap 3 /7
Leg op elk schijfje tomaat een schijfje geitenkaas, 1 takje tijm en wat honing. Breng op smaak met peper en zout.
170g Halfharde geitenkaasrol 20g Honing 4takje Tijm Zout
Stap 4 /7
Sluit de papillot.
Stap 5 /7
Doe 0,7 l water in de kom van de keukenmachine zonder accessoires. Sluit het deksel zonder de vulstop. Plaats de externe stoomkoker.
Water
Stap 6 /7
Leg de 2 papillotten in de stoomkoker. Neem de middelste stoomplaat en leg er de 2 resterende papillotten op. Bevestig het deksel en klik op 'Start'.
Water
Stoom- accessoire
Stap 7 /7
Dien onmiddellijk op met de salade en verdeel er de in reepjes gesneden ham over.
60g Rauwe ham in reepjes 80g Rucola of veldsla