- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- One pot pasta- merguez à la bolognaise
One pot pasta- merguez à la bolognaise
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 ml sauce bolognaise
6 merguez
1 oignon
1 boîte de champignons de paris ( 115 grammes )
200 g pâtes ( tortis- cuisson en 8 mins )
30 cl eau
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /3
En mode dorer. Faire revenir pendant 5 minutes l'oignon dans un peu de matière grasse avec les champignons et les merguez ( saler et poivrer )
Stap 2 /3
Ajouter les pâtes, la sauce bolognaise et l'eau. Bien mélanger.
Stap 3 /3
Cuisson sous pression 5 minutes ( moitié du temps de la cuisson des pâtes plus 1 minute ).