- Homepage
- Recipe Details Page
Olive all’ascolana
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
50 Groene olijven
150 g Rundsvlees
80 g Varkensvlees
70 g Kippenlevertjes
50 g Spek
5 cl Olijfolie
25 cl Groentebouillon
1 Ei
50 g Geraspte Parmezaanse kaas
Zout
1 Ei
50 g Bloem
100 g Paneermeel
Frituurolie
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /9
Doe het varkensvlees, het rundsvlees, de kippenlevertjes en het in blokjes gesneden spek in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g Rundsvlees 80g Varkensvlees 70g Kippenlevertjes 50g Spek
Ultrablade hakmes
Stap 2 /9
Voeg de olijfolie en de bouillon toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
5cl Olijfolie 25cl Groentebouillon Zout
Ultrablade hakmes
Stap 3 /9
Voeg het ei en de Parmezaanse kaas toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1 Ei 50g Geraspte Parmezaanse kaas
Stap 4 /9
Vul de olijven met deze vulling.
50 Groene olijven
Stap 5 /9
Verwarm een frituurpan.
Frituurolie
Stap 6 /9
Klop het resterende ei.
1 Ei
Stap 7 /9
Haal de olijven door de bloem, het losgeklopte ei en het paneermeel.
1 Ei 50g Bloem 100g Paneermeel
Stap 8 /9
Laat ze enkele minuten bakken in de frituurpan.
Frituurolie
Stap 9 /9
Dien warm op.