- Homepage
- Olive all’ascolana
Olive all’ascolana
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
4 personen
50 Groene olijven
150 g Rundsvlees
80 g Varkensvlees
70 g Kippenlevertjes
50 g Spek
5 cl Olijfolie
25 cl Groentebouillon
1 Ei
50 g Geraspte Parmezaanse kaas
Zout
1 Ei
50 g Bloem
100 g Paneermeel
Frituurolie
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /9
Doe het varkensvlees, het rundsvlees, de kippenlevertjes en het in blokjes gesneden spek in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /9
Voeg de olijfolie en de bouillon toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /9
Voeg het ei en de Parmezaanse kaas toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /9
Vul de olijven met deze vulling.
Stap 5 /9
Verwarm een frituurpan.
Stap 6 /9
Klop het resterende ei.
Stap 7 /9
Haal de olijven door de bloem, het losgeklopte ei en het paneermeel.
Stap 8 /9
Laat ze enkele minuten bakken in de frituurpan.
Stap 9 /9
Dien warm op.