- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Noix de saint Jacques pomme sauce curry
Noix de saint Jacques pomme sauce curry
- Totale tijd 24min
- 6min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
8 Noix de saint jacques fraiches
1 càc Curry
25 ml Creme fraiche liquide
2 Pommes
2 Echalote
Sel
Poivre
20 g Beurre
5 cl Vin blanc
Bereiding
Stap 1 /4
Faire revenir en mode dorer 2 minutes le beurre et les noix de saint Jacques, tout en les retournant
Stap 2 /4
Retirer les noix de saint Jacques et faire revenir dans la cuve les 15gr de beurre restant ainsi que les échalotes et les pommes prealablement epluchees et coupées en cube
Stap 3 /4
Ajouter la crème fraîche, 5cl de vin blanc et la cs de curry, passez en mode mijoter pendant 12 minutes. Remuez souvent.
Stap 4 /4
Remettre les noix de saint Jacques pendant les 2 dernières minutes. Remuez. Servez bien chaud... peut etre accompagnées de riz ou fondue de poireaux