- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Lamsvlees met champignons
Lamsvlees met champignons
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
400 g Lamsschouder
1 Ui
100 g Wortelen
200 g Parijse champignons
1 Kruidentuiltje
1 teentje Knoflook
200 g Aardappelen
1 el Plantaardige olie
Zout en peper
10 cl Water
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /8
Haal de kiemen van de look weg.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Laat de vleesblokjes aankleuren, indien nodig in verschillende stappen. Haal het vlees uit de kuip. Sauteer de champignons.
Stap 6 /8
Voeg het water, het vlees en de andere ingrediënten toe; doe de aardappelen er als laatste bij. Breng het gerecht op smaak.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 15 min
Stap 8 /8
Dien op!