- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Knapperige risotto
Knapperige risotto
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
2 el Olijfolie
1 Ui
320 g Risottorijst
12 cl Witte wijn
120 cl Groentebouillon
20 cl Magere room
40 g Parmezaanse kaas
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /10
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /10
Plaats het roerblad in de kom.
Stap 3 /10
Giet de olijfolie in de kom.
Stap 4 /10
Voeg de ui, rijst en zout toe. Bak 4 min.
Stap 5 /10
Voeg de witte wijn toe en laat 1 min. inkoken.
Stap 6 /10
Voeg de groentebouillon toe.
Stap 7 /10
Kook de risotto.
Stap 8 /10
Voeg de room en Parmezaanse kaas toe en laat 2 minuten koken. Breng op smaak.
Stap 9 /10
Bak op de Air Fryer-stand.
Stap 10 /10
Dien onmiddellijk op.