- Homepage
- Recipe Details Page
Kattentongen
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
60 stuks
125 g boter
125 g suiker
3 eieren
150 g bloem
1 mespuntje vanillepoeder
Zout
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Verwarm de oven voor op 200 °C (th. 6-7). Plaats het mes om te kneden/hakken en doe de boter in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
125g boter
Kneed- & hakmes
Stap 2 /4
Voeg de suiker, de vanille en 1 snufje zout toe en mix op snelheid 9. Voeg na 30 s de eieren één voor één toe. Voeg vervolgens de bloem voorzichtig toe via het deksel.
125g suiker 3 eieren 150g bloem 1 mespuntje vanillepoeder Zout
Kneed- & hakmes
Stap 3 /4
Schraap de wanden van de kom, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Kneed- & hakmes
Stap 4 /4
Leg kleine hoopjes deeg op een plaat met bakpapier en geef ze een langwerpige vorm. Bak 10 min tot de randen beginnen te verkleuren. Maak los en laat afkoelen.