- Homepage
- Recipe Details Page
Kastanjepudding
- Totale tijd 40min
- 20min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
4 Boudoirs in 4 stukjes gebroken
50 g Kastanjepasta
1 Eieren
1 Eierdooiers
4 cl Vloeibare room
4 cl Melk
4 Gekonfijte kastanjes verbrokkeld
Puddingvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Voeg de eieren, de eierdooiers, de room en de melk toe aan de kastanjecrème. Drenk de lange vingers in het mengsel. Doe de kastanjes en de vingers in de vorm.
Stap 3 /6
Giet de rest van het mengsel in de vorm. Dek de vorm af met folie.
Stap 4 /6
Zet ze in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de kuip met 20 cl water.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Laat de pudding een nacht afkoelen. Dien op met een warme chocoladesaus.