- Homepage
- Kalfsgebraad op z'n Italiaans
Kalfsgebraad op z'n Italiaans
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
280 g Kalfsfilet
60 g Gehakte varkensschouder (of spekjes)
4 sneetje Italiaanse ham
40 g Pecorino met zwarte peper, in blokjes gesneden
0.66 Citroen (de schil fijntjes geraspt)
1 teentje Knoflook, gepeld, van onzuiverheden ontdaan en fijngehakt
30 g Oud verkruimeld brood
2 el Peterselie, afgespoeld en fijngehakt
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Hak de knoflook fijn
Stap 3 /7
Hak de peterselie fijn
Stap 4 /7
Vul de glaasjes in met de helft van de hoeveelheid hesp. Hak de rest van de hesp fijn met het kalfs- en varkensvlees.
Stap 5 /7
Kneed dit mengsel en de overige ingrediënten goed door elkaar. Verdeel het gelijkmatig in de glaasjes. Sluit de glaasjes. Doe het in de pan met 25 cl water.
Stap 6 /7
Onder druk laten koken.
Stap 7 /7
Lauwwarm of juist zeer koud opdienen.