Kalfsblanquette
Moulinex
Recept door Moulinex

Kalfsblanquette

Beoordeling met vijf sterren (gemiddeld)

5/5

  • Totale tijd 37min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    22min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 400 g Kalfsvlees voor blanquette, in blokjes

  • 100 g Parijse champignons in plakjes

  • 0.5 Fijngesneden uien

  • 60 g Gerookte spekjes

  • 1 Laurierblaadjes

  • Nootmuskaat

  • Zout en peper

  • 15 cl Water

  • 1 Eierdooiers

  • 1 el Dikke room

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /6

Snijd de uien in halve ringen.

Stap 3 /6

Snijd de champignons in dunne plakjes.

Stap 4 /6

Doe alle ingrediënten in de kuip, behalve de dikke room.

Stap 5 /6

Snelkookfunctie: 22 min

Stap 6 /6

Meng de eierdooier met de room en bind de saus.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228