Hongaarse goulash
- Totale tijd 12u 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
3 el Neutrale olie
30 g Boter
750 g Rundvlees in blokjes (onderrib of schenkel)
1.5 Fijngehakte ajuinen
6 teentje Fijngehakte look
3 el Bloem
60 cl Tomatencoulis
60 cl Groentebouillon
3 reepje
3 tl Gerookt paprikapoeder
1 tuiltje Bouquet garni
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Doe de olie en de boter in de pan.
Stap 3 /7
Laat het vlees gedurende 5 minuten bakken.
Stap 4 /7
Voeg de ui, de knoflook en de bloem toe. Laat 2 minuten bakken.
Stap 5 /7
Voeg alle ingrediënten toe en laat 1 minuten koken.
Stap 6 /7
Langzaam koken op hoge temperatuur.
Stap 7 /7
Proef en kruid bij naar smaak. Dien warm op.