Ham, kaas en aardappelen roll
- Totale tijd 1u
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 10min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
0.5 Ui
180 g Aardappelen
1.5 sneetje Ham
2 sneetje Emmental
1 Ei
Accessoires
Snij/rasp- accessoire Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /10
Pel de ui en snijd hem in tweeën. Zet apart.
Stap 2 /10
Weeg, was en schil de aardappelen. Zet opzij.
Stap 3 /10
Voeg de aardappelen toe door de dop van de mengkom met daaraan de groentesnijder en de grote raspschijf. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 4 /10
Voeg de gehalveerde ui toe aan de kom met het Ultrablade-mes eraan. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
Stap 5 /10
Voeg de geraspte aardappelen, de Gruyère en de eieren toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 6 /10
Verwarm de oven vooraf op 180°C.
Stap 7 /10
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het aardappelmengsel erover.
Stap 8 /10
Bak gedurende 25 minuten. Haal uit de oven en laat 5 minuten rusten.
Stap 9 /10
Leg de sneetjes ham op het aardappelmengsel. Voeg de sneetjes kaas toe.
Stap 10 /10
Rol het aardappelmengsel uit en verwijder het bakpapier. Bak de rolls nogmaals 10 minuten om de kaas te laten smelten.