- Homepage
- Recipe Details Page
Groentesamosa’s
- Totale tijd 29min
- 15min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 Filodeeg
200 g Feta
400 g Bloemkool
200 g Erwten
1 el Currypoeder
1 Olijfolie
1 snuifje zout
1 snuifje peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /4
Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
6 Filodeeg 200g Feta 400g Bloemkool 200g Erwten 1el Currypoeder 1 Olijfolie 1snuifje zout 1snuifje peper
Stap 2 /4
Pureer de bloemkool in een mengkom en roer het currypoeder eronder. Voeg erwten en feta toe en meng. Breng op smaak. Snijd elk vel filodeeg in 2 repen.
6 Filodeeg 200g Feta 400g Bloemkool 200g Erwten 1el Currypoeder 1snuifje zout 1snuifje peper
Stap 3 /4
Doe 1 el vulling aan het uiteinde van elk reepje. Vouw in een driehoekje. Bestrijk met olie en leg in de kom.
Stap 4 /4
Leg het Extra Crisp-deksel op de pan en start het Handmatig-programma: 14 min. op 200 °C. Draai halverwege de gaartijd om.