- Homepage
- Recipe Details Page
Goulash
- Totale tijd 1u 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
1 kg halslap
200 g ui
2 teentjes knoflook
300 g aardappelen
100 g rode paprika
50 g bloem
2 eetlepels olie
1 el paprika
250 g tomatenpulp (uit blik)
60 cl runderbouillon
10 cl rode wijn
Zout
Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /3
Schil de uien, de knoflook en de aardappelen en snij ze in vier. Snij de paprika in blokjes. Snij het vlees in stukjes en rol ze door de bloem. Plaats het ultrablade-hakmes, doe de ui en de knoflook in de robot, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
1kg halslap 200g ui 2 teentjes knoflook 300g aardappelen 100g rode paprika 50g bloem
Ultrablade hakmes
Stap 2 /3
Vervang het mes door de menger en duw de ingrediënten naar het midden van de bak. Voeg de olie, de peper en de paprika toe, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
2 eetlepels olie 1el paprika Peper
Menger
Stap 3 /3
Voeg na afloop van het programma het rundvlees, de aardappelen, de tomatenpulp, de bouillon en de rode wijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Dien warm op.
1kg halslap 300g aardappelen 250g tomatenpulp (uit blik) 60cl runderbouillon 10cl rode wijn Zout Peper
Menger