- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchi met arrabiata en venkel
Gnocchi met arrabiata en venkel
- Totale tijd 28min
- 5min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
0.5 Ui, dun gesneden
1 Venkel, fijngehakt
1 teentje Knoflook, fijngehakt
200 g Passata
1 tl Aleppo peper
300 g Gnocchi
1 el Gehakte platte peterselie
0.5 pak Pecorino
Suiker
Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /7
Verhit een scheutje olijfolie en bak de ui en venkel tot ze goudbruin zijn, ongeveer 10 minuten.
Stap 3 /7
Voeg de passata, knoflook en een beetje water toe aan de pan. Laat nog 10 minuten koken, tot alles goed gesudderd is.
Stap 4 /7
Breng op smaak met zout en peper. Voeg een snuifje suiker toe als de saus te zuur is. Voeg de Aleppo peper toe. Proef en pas de smaak aan.
Stap 5 /7
Voeg de gnocchi toe aan de arrabiatasaus. Voeg indien nodig meer water toe.
Stap 6 /7
Koken onder druk.
Stap 7 /7
Serveer je gnocchi met arrabiata en venkel meteen! Bestrooi met pecorino en peterselie.