- Homepage
- Recipe Details Page
Glutenvrije pizza vegetale met bloemkool
- Totale tijd 1u 16min
- 30min
Voorbereidingstijd - 46min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
500 g Bloemkool
1 Ei
50 g Geraspte Parmezaanse kaas
30 g Mosterd
1 snuifje Provençaalse kruiden
150 g Bereide tomatensaus
125 g Mozzarella
1 straaltje Olijfolie
1 snuifje Oregano
Basilicum
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /10
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /10
Weeg de mozzarella en de tomatensaus af. Snijd de mozzarella in schijfjes. Zet het even apart.
150g Bereide tomatensaus 125g Mozzarella
Stap 3 /10
Doe de bloemkool in roosjes en zonder de dikke steeltjes in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op Start'.
500g Bloemkool
Ultrablade hakmes
Stap 4 /10
Voeg het ei, de mosterd en de Parmezaanse kaas toe. Breng op smaak met zout, peper en de Provençaalse kruiden. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1 Ei 50g Geraspte Parmezaanse kaas 30g Mosterd 1snuifje Provençaalse kruiden Zout
Ultrablade hakmes
Stap 5 /10
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en giet het deeg in de vorm van een schijf op de plaat.
Stap 6 /10
Zet 30 minuten in de oven.
Stap 7 /10
Haal het deeg uit de oven en bestrijk met tomatensaus.
Stap 8 /10
Voeg de in plakjes gesneden mozzarella en de olijfolie toe.
1straaltje Olijfolie
Stap 9 /10
Bestrooi met oregano en zet 15 minuten in de oven.
1snuifje Oregano
Stap 10 /10
Dien warm op met enkele blaadjes verse basilicum.
bladje Basilicum