- Homepage
- Recipe Details Page
Gestoofde andijvie met hamsaus
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
2 Witlof
20 g Boter
1 tl Poedersuiker
2 beker Gekookte schouderham in stukken gesneden
10 cl Water
Zout en peper
1 el Dikke verse room
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de boter in de kuip.
Stap 3 /6
Laat het witloof aankleuren. Voeg suiker toe en karamelliseer. Voeg de hesp toe. Meng alles goed.
Stap 4 /6
Voeg het water toe. Breng het gerecht op smaak.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Giet wat jus gemengd met room over het witloof voor het opdienen.