- Homepage
- Recipe Details Page
Georgische soep
- Totale tijd 1u 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
500 g lamsvlees
100 g ui
5 teentjes knoflook
5 cl olie
1 l kippenbouillon
250 g Tomaten (puree of pulp)
15 g tomatenpuree
25 g peterselie
200 g gekookte rijst
Zout
Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /3
Snij het lamsvlees. Schil de uien en de knoflook en doe de ze in de robot met het ultrablade-hakmes. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
500g lamsvlees 100g ui 5 teentjes knoflook
Ultrablade hakmes
Stap 2 /3
Vervang het mes door de menger. Voeg de olie, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
5cl olie
Menger
Stap 3 /3
Voeg na afloop van het programma de bouillon, het lamsvlees, de tomaten het concentraat, de peterselie en de gekookte rijst toe. Voeg peper en zout, Vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Dien warm op.
500g lamsvlees 1l kippenbouillon 250g Tomaten (puree of pulp) 15g tomatenpuree 25g peterselie 200g gekookte rijst Zout Peper
Menger