Gekonfijte tomaten sous vide
- Totale tijd 1u 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
2 Verse tomaten
1 Look
1 el Balsamicoazijn
1 el Olijfolie
1 Rozemarijn
1 Tijm
0.5 el Verse basilicum
1 el Lente-ui
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Doe twee tomaten in een sous-videzakje. Voeg alle ingrediënten toe, behalve de basilicum en de ajuinen. Sluit vacuüm af.
Stap 3 /6
Voeg 5 cl water toe in de pan. Leg de zakjes in het stoommandje.
Stap 4 /6
Eco vacuüm koken.
Stap 5 /6
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Laat de gekonfijte tomaten uitlekken en behoud het kookvocht.
Stap 6 /6
Dien op met de basilicum en de lente-ui. Besprenkel met het kookvocht.