- Homepage
- Recipe Details Page
Gegratineerde lasagne
- Totale tijd 27min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
9 bladje Lasagne
350 g Rundsgehakt
400 g Tomatenpassata
50 cl Bechamelsaus
100 g Geraspte kaas
Olijfolie
zout
peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /7
Voor dit recept heb je het EXTRA CRISP-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
9bladje Lasagne 350g Rundsgehakt 400g Tomatenpassata 50cl Bechamelsaus 100g Geraspte kaas Olijfolie zout peper
Stap 2 /7
Giet de olijfolie in de pan.
Olijfolie
Stap 3 /7
Voeg het vlees toe. Bak het vlees bruin.
350g Rundsgehakt
Stap 4 /7
Voeg de tomatenpassata, zout en peper toe. Meng.
400g Tomatenpassata zout peper
Stap 5 /7
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /7
Wissel laagjes pasta, vlees en bechamelsaus af. Eindig met een laagje pasta en bechamelsaus. Voeg de geraspte kaas toe.
9bladje Lasagne 350g Rundsgehakt 50cl Bechamelsaus 100g Geraspte kaas
Stap 7 /7
Zet het Extra Crisp-deksel op de pan. Start grillfunctie 2 en zet 10 minuten in de oven op 200 °C.