- Homepage
- Recipe Details Page
Gebakken garnalen met groenten
- Totale tijd 36min
- 15min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
12 Rauwe gamba's
40 Ui
1 teentje Look
100 g Chinese kool
1 Rode paprika
1 Wortelen
1 Gemalen gember
5 Olijfolie
1 el Sojasaus
1 el Honing
1 Limoen
Zout, peper
Accessoires
Menger Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Pel en plet een teentje knoflook. Verwijder de schil van de limoen en pers het sap eruit. Pel de gamba's en laat het einde van de staart achter. Meng in een kom de honing, geplette knoflook, 2 eetlepels limoensap, schil, gemberpoeder, sojasaus en 3 eetlepels olijfolie. Voeg de gamba's toe, meng ze goed en zet ze opzij in de koelkast.
12 Rauwe gamba's 1teentje Look 1 Gemalen gember 5 Olijfolie 1el Sojasaus 1el Honing 1 Limoen
Stap 2 /6
Schil de wortelen en snijd ze in dunne staafjes. Was de kool en snijd grof. Pel de ui en snijd hem in stukken. Pel het tweede teentje knoflook. Snijd de rode paprika in blokjes.
40 Ui 1teentje Look 100g Chinese kool 1 Rode paprika 1 Wortelen
Stap 3 /6
Doe de ui en knoflook in de kom van de keukenrobot met het ultrablade hakmes, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
40 Ui 1teentje Look
Ultrablade hakmes
Stap 4 /6
Vervang het hakmes door de menger, voeg 2 eetlepels olijfolie en de wortelen toe. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
1 Wortelen 5 Olijfolie
Menger
Stap 5 /6
Voeg de kool en rode paprika toe. Vergrendel het deksel en druk nogmaals op 'Start'.
100g Chinese kool 1 Rode paprika
Menger
Stap 6 /6
Voeg daarna de garnalen en marinade toe. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Dien meteen op.
12 Rauwe gamba's Zout, peper
Menger