Garnalenbisque
- Totale tijd 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
400 g hele, rauwe garnalen
50 g aardappelen
1 ui
1 teentje knoflook
5 cl olijfolie
60 g venkel
50 g prei
400 g tomatenpulp
5 cl witte wijn
20 cl visbouillon
5 cl vloeibare room Espelettepeper
Broodkorstjes
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Schil de aardappel en snij in vier. Pel de ui en de knoflook en snij in grote stukken.
50g aardappelen 1 ui 1teentje knoflook
Stap 2 /5
Plaats het ultrablade-hakmes en doe de ui, de knoflook, de olie en de garnalen in de robot. Vergrendel het deksel zonder de dop en druk op 'Start'
400g hele, rauwe garnalen 1 ui 1teentje knoflook 5cl olijfolie
Ultrablade hakmes
Stap 3 /5
Voeg de venkel, de aardappelen, de prei, de tomatenpulp, de witte wijn, de visbouillon, de peper en het zout toe. Vergrendel het deksel zonder de dop en druk op 'Start'.
50g aardappelen 60g venkel 50g prei 400g tomatenpulp 5cl witte wijn 20cl visbouillon Zout
Ultrablade hakmes
Stap 4 /5
Voeg na de bereiding de room toe, vergrendel het deksel zonder de dop en druk op 'Start'.
5cl vloeibare room Espelettepeper
Ultrablade hakmes
Stap 5 /5
Passeer de bereiding door een zeef om zoveel mogelijk sap op te vangen. Dien warm of koud op met broodkorstjes.
Broodkorstjes