- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fricassée de poulet à l'estragon
Fricassée de poulet à l'estragon
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
350 g Poulet
1 Aubergine
8 Petites pommes de terre
2 Échalotes
1 càs Farine
200 ml Vin blanc
100 ml Bouillon de légumes
1 càs Estragon
200 ml Crème fraîche
1 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /4
Mettez la farine dans un saladier et enrobez les morceaux de poulet. Découpez en cube les légumes et l'échalote.
Stap 2 /4
Mettre le poulet dans la cuve à revenir dans l'huile pour le colorer pendant 3 min
Stap 3 /4
Mettre le vin blanc, le bouillon, les légumes et l'échalote dans la cuve et mettre en cuisson sous pression
Stap 4 /4
Une fois le poulet cuit, rajouter la crème et l'estragon, et mélanger bien