- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondue poireaux, carottes et pommes de terre
Fondue poireaux, carottes et pommes de terre
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 blancs de poireaux
4 carottes
4 pommes de terre
250 ml eau
1 pincée poivre
1 pincée sel
2 càs crème fraîche épaisse
2 Oignons
1 noisette Beurre
Bereiding
Stap 1 /4
Epluchez et lavez les légumes. Coupez-les poireaux, carottes et les oignons en rondelles et les pommes de terre en cubes.
Stap 2 /4
En mode dorage, faire fondre du beurre et faire revenir les oignons et les poireaux.
Stap 3 /4
Ajoutez les autres légumes, sel, poivre, l'eau. Mettre en cuisson sous pression 5 minutes
Stap 4 /4
Une fois cuit , ajoutez la crème fraîche épaisse.