- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Foie gras mi cuit du Périgord
Foie gras mi cuit du Périgord
- Totale tijd 24u 22min
- 10min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 24u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
500 g Foie gras cru déveine
6 g Sel
1 pincée Poivre
1 càs Armagnac ou cognac ou sauternes
Bereiding
Stap 1 /3
Faites mariner 1 nuit votre foie avec sel poivre et l’alcool de votre choix
Stap 2 /3
Roulez votre foie dans du papier fraîcheur en forme de petit ballotin
Stap 3 /3
Mettez le dans le panier vapeur avec 20 cl d’eau puis cuisson sous pression pour 12 min