- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- FRICASSEE DE MERGUEZ AU POIVRON
FRICASSEE DE MERGUEZ AU POIVRON
- Totale tijd 12min
- 5min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
12 Merguez
1 Poivron rouge
300 g Riz basmati
600 ml D'eau
1 Kubor
1 càc Gingembre en poudre
1 càc Piment de cayenne
Persil
Ciboule
Poivre
Sel
2 Gousses d'ail
Bereiding
Stap 1 /5
Coupez les merguez en morceaux. Ciselez le persil et la ciboule. Coupez le poivron en morceaux
Stap 2 /5
Dans le cookeo en MODE DORER, faire revenir les merguez pendant 3 minutes avec l'ail. Rajoutez le kubor émietté et le poivron. Poursuivez la cuisson encore 1 minutes en remuant de temps en temps.
Stap 3 /5
Rajoutez le riz et continuez a mélanger pendant 1 minutes
Stap 4 /5
Mettre l'eau, le gingembre en poudre, le piment de cayenne, le sel, le poivre, le persil et la ciboule. Lancez le MODE SOUS PRESSION pendant 7 minutes
Stap 5 /5
Rectifiez l' assaisonnement et servez