- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Escalopes de poulet au curry
Escalopes de poulet au curry
- Totale tijd 11min
- 4min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Escalopes de poulet
3 Échalotes
2 Carottes
80 g Champignons de Paris
25 cl De vin blanc
2 càc De curry
2 càc De fond de poule
1 Pot de crème fraîche
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Faite revenir les échalotes puis les escalopes couper en cubes puis rajouter les champignons et carottes. Ensuite rajouté le curry et le fond de poulet. Pendant deux minutes.
Stap 2 /3
Rajouter le vin blanc et la crème. Sel et poivre
Stap 3 /3
Mettre sous pression 5mn