- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Epinard a la crème et oeufs
Epinard a la crème et oeufs
- Totale tijd 15min
- 1min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
Crème fraiche épaisse
500 g epinards hachés surgelés
8 oeufs
Sel
Eau
Bereiding
Stap 1 /7
Mettre les oeufs dans la cuve et recouvrir d'eau.
Stap 2 /7
Mettre en position "Cuisson sous pression" pendant 4 minutes.
Stap 3 /7
Retirer les oeufs et vider la cuve.
Stap 4 /7
Mettre les épinards dans la cuve avec un verre d'eau
Stap 5 /7
Mettre en position "Cuisson sous pression" pendant 10 minutes.
Stap 6 /7
A la fin de cuisson, assaisonné avec du sel et mélanger avec la crème fraiche.
Stap 7 /7
Ajouter les oeufs cuits et servir chaud