- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Encornets farcis à la provençale
Encornets farcis à la provençale
- Totale tijd 38min
- 15min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Encornets (gros)
250 g Chair à saucisse
1 Oeuf
1 Tête d’ail
4 Tomates fraîches
Laurier
Thym
1 pincée Piment de cayenne
20 cl Vin muscat
20 cl D’eau
2 càs Huile d’holive
Bereiding
Stap 1 /2
Mélanger la chaire à saucisse avec l’oeuf, le persil et l’ail haché, piment de cayenne. Farcir les encornets de cette farce. Fermer les d’une petite pointe en bois.
Stap 2 /2
Mettre en mode dorer, faire revenir 3mn les encornets. Ajouter le reste des ingrédients. Mettre sous pression 10mn