Eenvoudige truffels
- Totale tijd 1u 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
200 g Fondant chocolade
100 g Half gezouten boter
15 g Poedersuiker
80 g Cacao
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de boter en de chocolade gesneden in stukjes in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /7
Voeg de poedersuiker toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Doe de bereiding in een schaal en dek af met huishoudfolie.
Stap 4 /7
Laat minstens 1 uur rusten in de koelkast.
Stap 5 /7
Leg de cacao op een bord en neem wat deeg met een theelepeltje.
Stap 6 /7
Vorm met twee theelepels een truffel en rol hem in de cacao.
Stap 7 /7
Herhaal de handeling totdat de bereiding volledig is opgebruikt.