- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Crozets aux légumes et lardons
Crozets aux légumes et lardons
- Totale tijd 22min
- 5min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 5min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 càs Huile d'olive
1 Petit oignon
1 Blanc de poireaux
250 g Champignons de Paris
100 g Lardons allumettes fumés
200 g Crozets
450 ml Bouillon de légumes
200 ml Crème liquide
40 g Parmesan râpé
Bereiding
Stap 1 /4
Couper le poireau dans la longueur puis l'émincer finement. Peler et émincer les champignons. Émincer l'oignon
Stap 2 /4
Dans la cuve, mettre l'huile, les légumes et les lardons. Faire dorer 5 min
Stap 3 /4
Ajouter les Crozets et le bouillon de légumes. Mélanger. Cuire sous pression 12 min
Stap 4 /4
En fin de cuisson, ajouter la crème, le parmesan. Bien mélanger et laisser reposer 5 min pour que la crème épaississe