- Homepage
- Recipe Details Page
Cheesecake
- Totale tijd 40min
- 5min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
7 personen
125 g boter
160 g koekjes (type Bastogne)
600 g verse kaas (Philadelphia®, St Môret)
130 g suiker
2 eiwitten
5 cl citroensap
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6). Doe de boter in de robot met het mes om te kneden/hakken en, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
125g boter
Kneed- & hakmes
Stap 2 /5
Voeg de verkruimelde koekjes toe, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
160g koekjes (type Bastogne)
Kneed- & hakmes
Stap 3 /5
Bedek de bodem van een vorm (23 cm) met dit mengsel. Gebruik de achterkant van een lepeltje om het mengsel aan te drukken en zet koel.
Stap 4 /5
Spoel de robot en plaats het mes om te kneden/hakken. Voeg de verse kaas, de suiker, de licht geklopte eiwitten en het citroensap toe. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
600g verse kaas (Philadelphia®, St Môret) 130g suiker 2 eiwitten 5cl citroensap
Kneed- & hakmes
Stap 5 /5
Giet deze bereiding in de vorm. Zet 30 tot 35 min in de oven. De room moet stevig worden. Dien koud op.