Cappuccino cream
- Totale tijd 28min
- 20min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Lange vingers
20 ml Sterke espresso
0.33 tl Koffie-extract
90 ml Magere room
30 ml Melk
1 Eiwit
25 g Suiker
3 el Chantillyroom
0.5 tl Cacaopoeder
Accessoires
6 glasses pack Houder met 8 verrines set
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Doe de lange vingers in de glazen potjes en doordrenk ze met sterke koffie. Meng de suiker, de eiwitten, de melk, de room en het koffie-extract door elkaar.
Stap 3 /5
Giet de bereiding in de glazen potjes en sluit ze af. Giet 25 cl water in de kom. Plaats de glazen potjes in de kom.
Stap 4 /5
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 5 /5
Zet minstens 4 uur in de ijskast en serveer met Chantillyroom en cacaopoeder.