Cappuccino van zoete aardappel
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
2 el Plantaardige olie
330 g Zoete aardappel, geschild en in blokjes gesneden
4 tl Knoflook, fijngehakt en diepgevroren (of vers)
4 el Ui, fijngehakt en diepgevroren (of vers)
60 cl Bouillon van gevogelte (of groenten)
20 cl Lichte room
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Klop de slagroom op.Breng op smaak met peper en zout.Zet ze op een koele plek.
Stap 3 /6
Karamelliseer de ui en knoflook in de olie.
Stap 4 /6
Voeg de zoete aardappel, bouillon en een beetje zout en peper toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Meng, verdeel in mokken of glaasjes en werk af met slagroom.