- Homepage
- Recipe Details Page
Cake van pompoen, comtékaas en bacon
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
200 g pompoen
80 g spek
70 g geraspte comtékaas
3 eieren
60 g boter
100 g meel
1 zakje bakpoeder (11 g)
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /3
Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6). Snij de pompoen in blokjes. Plaats het mes om te kneden/hakken en doe de pompoenblokjes, de bacon en de comtékaas in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Gebruik een spatel om de ingrediënten naar het midden van de bak te duwen.
200g pompoen
Kneed- & hakmes
Stap 2 /3
Voeg de eieren, de boter, het meel en de gist toe. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Kneed- & hakmes
Stap 3 /3
Leg een vel bakpapier in een cakevorm. Giet het deeg in de vorm en bak het ongeveer 45 min. in de oven. Zet de temperatuur van de oven op 160 °C (th. 6) als de cake te bruin wordt.