Bulgur met tomaat
- Totale tijd 29min
- 20min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
100 g Bulgur met stevige korrel
0.5 Geschilde en geciseleerde ajuin
250 g In blokjes gesneden tomaten
1 tl Tomatenconcentraat
1 el Rode paprikapasta
0.5 tl Gedroogde rode paprikavlokken (optioneel)
25 cl Water
1 el Olijfolie
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Hak de ajuin fijn.
Stap 3 /6
Laat de olie opwarmen in de pan. Voeg de ajuin toe en laat deze bakken tot het lichtjes gekarameliseerd is.
Stap 4 /6
Voeg alle andere ingrediënten toe. Roeren.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken
Stap 6 /6
Serveren maar!