Brownie met pecannoten
- Totale tijd 44min
- 10min
Voorbereidingstijd - 34min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
200 g Half gezouten boter
200 g Fondant chocolade
160 g Suiker
80 g Bloem
4 Eieren
0.5 zakje Bakpoeder
100 g Pecannoten
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /7
Doe de boter en de chocolade gesneden in stukjes in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Schraap de randen van de mengkom schoon.
Stap 4 /7
Voeg de suiker, bloem, eieren, gist en pecannoten toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Bedek een vierkante bakvorm met bakpapier.
Stap 6 /7
Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 7 /7
Zet ongeveer 20 tot 30 minuten in de oven.